Program do zarzadzania obora

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tymże całe.

tanie kasy fiskalne krakówCena kasy fiskalnej. Gdzie tanio kupić? Polkas

Dla lekkich także popularniejszych lokali POS bardzo dobrze kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również wyjątkowych sieci gastronomicznych. To zwykłe narzędzie, dobrane do działalności na swobodnej liczbie stanowisk POS. Projekt w prosty sposób usprawni panowanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym odcinkiem roli w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i sposobami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Chodzenie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.